Home Nederlands English Espaol Italiano Svenska Dansk Deutsch Ruski 繁 Trk Alle pagina's Over ons Contact
 
Kunstvoorwerpen

Kunstvoorwerpen
Onze planeet ligt bezaaid met mysterieuze kunstvoorwerpen. Wat voor onwaarschijnlijke verklaringen de moderne wetenschap er ook voor probeert te vinden, ze lijken op geen enkele manier te passen in de heersende geschiedschrijving. Hoewel er inmiddels zoveel van deze "OOPArt" (1) gevonden is dat een logisch nadenkend mens toch wel zijn twijfels zou gaan zetten bij deze heersende geschiedschrijving, blijft de gevestigde orde de kunstwerken hardnekkig negeren of als hoax afserveren. Wie het als zelfrespecterend wetenschapper in zijn hoofd haalt om toch buiten de geijkte paden te treden, kan het vaak verder wel vergeten met zijn carrière (2). Zaken zoals God, buitenaards leven, Atlantis en eigenlijk alle andere onderwerpen waar deze site over schrijft, worden niet geaccepteerd. En dat is zonde, want zo loopt de gemiddelde museumbezoeker heel wat moois mis!

De Waldemar Julsrud Collectie

De Waldemar Julsrud collectie is een verzameling keramiek uit Acámbaro, in Mexico. De beeldjes tonen niet alleen menselijke figuurtjes, maar ook monsters, tientallen herkenbare dinosaurussen, mensen samen met dinosaurussen, en vliegende schotels. De leeftijd is door twee onafhankelijke instituten vastgesteld op 3.000 tot 7.000 jaar oud.

De Waldemar Julsrud collectie


Kristallen Schedels

Over kristallen schedels bestaan veel theorieën. Niemand schijnt precies te weten hoeveel ervan bestaan en wie ze gemaakt hebben, wat nog wordt bemoeilijkt door het feit dat de meeste schedels tegenwoordig gewoon door mensenhanden gemaakt worden. Veel bronnen zeggen echter dat er 13 originele schedels zijn die door buitenaardsen zijn gemaakt en lang geleden naar de Aarde zijn gebracht, om de mensheid te helpen in haar ontwikkeling. Inheemse volken en helderzienden dichten magische krachten aan de schedels toe.

De schedel van Mitchell-Hedges


Stenen Bollen

Over heel de wereld zijn stenen bollen gevonden. De bekendste zijn die uit Costa Rica, maar ook in Mexico, Australië, Egypte en Bosnië zijn bollen ontdekt. Sommige hebben een diameter van wel 3 meter en wegen rond de 15 ton. Ze zijn tamelijk glad afgewerkt en vrijwel volmaakt rond. De meeste zijn gemaakt van een vulkanisch gesteente genaamd gabbro, dat over het algemeen niet in de buurt van de vindplaats van de bollen aanwezig is. Veel zijn er in groepen gevonden en lijken een astronomische opstelling weer te geven. Slechts een paar stenen hebben graveringen, en die lijken sterrenbeelden voor te stellen.

Stenen bollen


De Ica Stenen

Het verhaal van de Ica stenen lijkt op dat van de Waldemar Julsrud collectie. Alleen gaat het hier niet om keramiek, maar om tienduizenden gegraveerde stenen. De graveringen tonen de meest buitenissige tekeningen, variërend van herkenbare dinosaurussen en verdwenen continenten tot (homo-)erotiek, zeemeerminnen, UFO's etc. Ze zijn in de jaren '60 gevonden in ravijnen en grotten bij Ica. Dat ligt op een steenworp afstand van de Nazca-figuren en lijnen in Peru, waar ook veel schedels van buitenaardse bezoekers gevonden zijn. De stenen bestaan uit andesiet, een keihard vulkanisch gesteente dat zeer moeilijk met de hand te bewerken is. De Universiteit van Madrid onderzocht de graveringen, en verklaarde dat ze waarschijnlijk zo'n 100.000 jaar geleden aangebracht zijn.

De Ica stenen


De UFO-artefacten van Mexico

In een droog gebied in Centraal-Mexico, tussen de plaatsen Pinos en Ojuelos de Jalisco, worden sinds jaar en dag de meest bizarre UFO-artefacten gevonden. Ze worden al meer dan tien jaar onderzocht door geïnteresseerden, die zich verenigd hebben in de stichting Nahui Ollin ("Nahui Ollin" is de Azteekse benaming voor het tijdperk waarin wij nu leven, de zogenaamde "Vijfde Wereld"). Ze proberen de regering en de wetenschap te overtuigen van het belang van hun vondsten, maar die tonen geen enkele interesse.

De kunstvoorwerpen verwijzen naar Azteekse kalenders, maar ze tonen ook afbeeldingen van astronauten, kometen en buitenaardse wezens. Er zijn veel UFO's te zien, o.a. eentje die uit de zon komt vliegen, in de staart van een komeet die door een andere UFO getrokken wordt. Ook zijn er wormgaten te zien. Er zitten poppetjes met punthoofden bij, langwerpige hoofden, kleine ogen, hele grote ogen, er staan zonne-uitbarstingen op, zwarte gaten, UFO's met wezens erin, noem maar op.

De UFO-artefacten van Mexico


De Klerksdorp Kogels

De Klerksdorp kogels
De Klerksdorp kogels zijn kleine bolletjes die gevonden zijn in steenlagen van 3 miljard jaar oud, in Zuid-Afrika. Hoewel sommige wetenschappers beweren dat deze bolletjes ook door een natuurlijke proces gevormd kunnen zijn, lijkt deze theorie er vooral met de haren bijgesleept om maar niet aan ándere verklaringen te hoeven denken. Zoals die wij op deze pagina's blijmoedig uit de doeken doen :)
De bolletjes zijn namelijk perfect in balans en bevatten vaak richeltjes of lijntjes om het midden heen, die te gaaf zijn om zomaar tot stand te kunnen komen.

De bolletjes zijn hol, en bij sommige bevindt zich in het midden een kleverige substantie die tot stof vergaat als hij in aanraking komt met lucht. Ze zijn gemaakt van een keihard metaal met een unieke chemische samenstelling. Hoewel ze in diamant- en kolenmijnen gevonden zijn, was de gigantische druk waaronder deze elementen tot stand komen, blijkbaar niet voldoende om de bolletjes aan te tasten. Er zijn er honderden van gevonden, allemaal verschillend. Wat het doel ervan was, weet niemand (wij althans niet).

De Klerksdorp kogels


En er is nog (veel) meer....

Dit zijn zomaar een aantal buitenaardse kunstwerken op een rijtje, maar er zijn er nog veel meer (3). Wikipedia heeft een pagina aan deze "onverklaarbare" kunstwerken besteed (4), en de hoax-verklaringen die de moderne wetenschap erbij gezocht heeft.

Maar ook dat is nog maar een fractie van wat de Aarde aan mysterieuze artefacten te bieden heeft. Wie een indruk wil krijgen van de variatie en de overeenkomsen, zal het werk van de Oostenrijkse kunstkenner en -onderzoeker Klaus Dona (5), (6) zeker interessant vinden. Alleen al in een oud tunnelsysteem in de buurt van Guayaquil in Ecuador zijn meer dan 350 fantastische kunstwerken gevonden die door de huidige wetenschap op geen enkele manier te verklaren zijn.

Kunstvoorwerp met illuminati-piramide uit Ecuador

Dit kunstvoorwerp is waarschijnlijk een van de belangrijkste archeologische vondsten die ooit gedaan is. Het werd gevonden in een oud tunnelsysteem in de buurt van Guayaquil, in Ecuador (7). Het laat de bekende illuminati-piramide met het "alles ziende oog" zien, die nu nog steeds op ieder biljet van 1 dollar te vinden is.

Dit vormt een onweerlegbaar bewijs dat deze machtsstructuur een oeroude oorsprong heeft. Ook is het een tastbare aanwijzing dat de kwaadaardige buitenaardse wezens die schuilgaan achter de illuminati, lang geleden doelbewust op Aarde landden om hun onzichtbare controlesysteem ook op onze planeet te introduceren. Dit wordt o.a. in veel hedendaagse channelings met vredelievende buitenaardse entiteiten bevestigd
------------------------------------------------------------------------------------


Share |


THC-olie kopen

Beeldschermbril kopen


Geholpen met deze informatie?
Je helpt ons met een kleine donatie Hartelijk Dank!!
Mail ons even voor de juiste gegevens.

he's a spacer