Home Nederlands English Espaol Italiano Svenska Dansk Deutsch Ruski 繁 Trk Alle pagina's Over ons Contact
 
HetGroterePlaatje.nl

Over Ons

Internationale Groep
Bijna ieder mens kampt wel eens met vragen waar in de reguliere media niet direct antwoorden op te vinden zijn. Wat is de zin van het leven? Waarom gedragen onze machthebbers zich zoals ze doen, en lijkt alles te draaien om geld en conflicten? Bestaat God, en zo ja, waarom is er dan toch zoveel ellende in de wereld? En als hij niet bestaat, waarom zit het leven, het universum, de natuur, en zaken zoals DNA dan zo fantastisch in elkaar - is dat allemaal zomaar toeval? Hoe zit dat precies met bijna-dood-ervaringen? En met UFO's? En met samenzweringstheorieën?

Wie de tijd neemt om op zoek te gaan naar antwoorden op dit soort vragen, ontdekt vaak dat "de heersende opinie", de lijn die gepromoot wordt door regeringen, de wetenschap en de meeste media, niet helemaal klopt. Het beeld dat opdoemt is dat de werkelijkheid wel eens heel anders in elkaar zou kunnen zitten. Alleen...hoe dan precies? Waar vind je daar informatie over, als alles in onze maatschappij erop gericht lijkt om die "heersende opinie" te ondersteunen?

Gelukkig zijn er tegenwoordig behalve de reguliere media, nog genoeg andere manieren om aan goede informatie te komen, vooral sinds de komst van het internet. In landen als India, Tibet en onder vele inheemse volken over heel de wereld is informatie te vinden die in het Westen vrijwel onbekend is. Net als in oude teksten uit Sumerië bijvoorbeeld. Ook hebben veel mensen door de jaren heen waardevolle informatie gepubliceerd waar de reguliere media nauwelijks aandacht aan besteed hebben. Zoals bijvoorbeeld klokkenluiders uit geheime diensten en het 'black ops' circuit (geheime projecten van de overheid), vooruitstrevende wetenschappers, mensen met bijna-dood-ervaringen, mediums die kunnen communiceren met buitenaardsen of geesten van overledenen, en hypnotherapeuten.

Wij zijn een internationale groep onderzoekers die niet gehinderd wordt door dogma's of beroepsdeformatie. We hebben geen naam en ons enige gereedschap is ons gezond verstand. We zijn van allerlei komaf (van dokters tot leraren en van vertalers tot kunstschilders) met als belangrijkste overeenkomst dat we nieuwsgierig en open-minded zijn. We zijn elkaar gewoon op het web tegengekomen, omdat we dezelfde passie hebben: het ontdekken van de waarheid. En, als die waarheid eenmaal ontdekt is, natuurlijk ook het verspreiden ervan, in zoveel talen als we kunnen.

Wij hebben een jarenlange studie gemaakt van alle bovengenoemde bronnen. Net als veel andere mensen die beseften dat je beter je tv kunt uitzetten en je krant opzeggen als je écht iets wilt leren, kwamen we tot de conclusie dat het plaatje dat de media schetsen, totaal niet klopt. Hoe het dan wél zit met onze wereld en alles daaromheen, vormt samen één grote puzzel die perfect in elkaar blijkt te passen. Alles is zo logisch als wat, er bestaan helemaal geen vragen waar "niemand een antwoord op weet". Die kant-en-klare puzzel proberen we op deze site te presenteren.

Eruit met die tv!

We beseffen maar al te goed dat onze kennis ook niet allesomvattend is, het plaatje is nog verre van volledig. De kunst van het leggen van een grotendeels onzichtbare puzzel is geen eenvoudige. Er kunnen stukjes verkeerd liggen, of ontbreken. Maar de afbeelding die de puzzel voor moet stellen, is allang duidelijk. En het plaatje klopt.

We zijn ervan overtuigd dat er later prachtig mooie geschiedenisboeken geschreven zullen worden waarin alle feiten wel 100% correct op een rijtje gezet zijn. Beschouw deze site maar als een eerste versie daarvan. We zullen tekortkomingen aan deze site, die nooit af is, blijven verbeteren.

Het Grotere Plaatje

Thank You!

Onze hartelijke dank gaat uit naar Jos, Anita, Gertjan, Deborah, Geraldine (Write Away), Kim (Fawkis Vertalingen), Alfred, Jeroen, Shanti en Neill voor hun vertaling van deze site in het Engels.
Share |


THC-olie kopen

Beeldschermbril kopen


Geholpen met deze informatie?
Je helpt ons met een kleine donatie Hartelijk Dank!!
Mail ons even voor de juiste gegevens.

he's a spacer